Bali Retraite

De afgelopen jaren heb ik jaarlijks een retraite op Bali georganiseerd. Bali staat bekend als het ‘eiland van de Goden’. Het is een eiland waar bij uitstek de mystiek duidelijk voelbaar is en waar er nog vele heilige plekken bewaard zijn gebleven en in gebruik zijn.

Terugkeren naar je ware essentie

Tijdens deze retraite, die plaatsvindt midden tussen de rijstvelden ten oosten van Bali, staat het voelen en ervaren met het hart centraal. Ontdek het pure Bali en maak contact met je 'roots'. Ervaar op een dieper niveau je verbondenheid met een veel groter geheel. Kom tot rust, open je hart, geniet van dit groene paradijs op aarde. Het motief van deze reis is terugkeren naar je kracht en ware essentie.

Afwisselend programma

Tijdens de retraite werk je gericht aan een eigen thema, maar er is ook volop ruimte om te ontspannen. De activiteiten zijn gericht op het je verbinden met de energie van het hart. Coaching, meditatie, healing en massages zijn de belangrijke ingrediënten.

Carrie Axt Bali retraite programma

Tijdens de retraite maak ik gebruik van de volgende werkvormen: 

• Meditatie
• Mindfullness
• Visualisatie en actieve imaginatie
• Systeemopstellingen
• Sjamanistische werkvormen
• Het Gesprek
• Het Ritueel
• Salka en energiewerk
• Stilte

Kleine groep

Deelnemers zijn mensen die behoefte hebben om tot rust te komen of zich te heroriënteren. De groep bestaat uit maximaal acht tot tien personen. Voorafgaand aan inschrijving vindt een intake plaats.

Deskundige begeleiding

De begeleiding is in handen van coach en therapeut Carrie Axt (1961). Zij heeft veel ervaring in profit en non-profitorganisaties met het coachen en trainen van individuen en groepen op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Carrie werkt als therapeut vanuit het Jungiaans gedachtengoed en is aangesloten bij de beroepsvereniging JVATN. Daarnaast is zij goed bekend met het eiland en de cultuur. Sinds 2011 organiseert ze met succes retraites op Bali.

Ervaringen deelnemers

"Dank voor een onvergetelijke week op Bali! Het was alleen maar genieten en leren van jou en van elkaar. Je bent een mooi en bijzonder mens en ik ben blij dat je op mijn levenspad gekomen bent. Leven met aandacht is een kunst die in jou bewonder en die je zo genereus met mij en anderen deelt, dank. Tot slot wens ik je de drie fundamenten in mijn leven toe: hoop, geloof en Liefde."  Eveline

Carrie Axt Bali Retraite

"Een van de vele eye-openers voor mij was dat ik mij er nu van bewust ben dat ik helpers heb en er zelf ook een kan zijn. Dank je wel voor alles wat ik geleerd, meegemaakt en ervaren en tegengekomen ben in deze bijzondere week. Ik heb genoten van de locatie, de natuur, de rust, het eten van iedereen om mij heen en wel in het bijzonder de groep. Het was een geweldige week waar ik met plezier en dankbaarheid aan terug denk en die mij veel heeft gebracht."   Mariska

 

"Om onuitwisbare en dierbare herinneringen aan onze retraiteweek te bewaren, waren alle ingredienten aanwezig: bezielende begeleiding, rust, diepgang, humor, mooi eten, prachtige natuur, fijne mensen, verbondenheid, respect, integriteit, spanning, warmte, hartenwerk, ontdekken, rituelen en onderdompelingen in 'het Balinese'. Voor mij was de week met jou en de groep onvergetelijk. Dank je wel."   Yvonne

Carrie Axt Retraite ervaringen

Kosten

Om een idee te geven van de kosten. In 2018 waren de kosten voor particulieren bedragen € 1.195,-. Een bedrijfsboeking kost € 1.495,- (belasting aftrekbaar).

  • Dit bedrag was voor 7 overnachtingen op basis van een 2-persoonskamer, alle maaltijden, onbeperkt thee en water, 5 dagdelen werken aan thema, Balinees reinigings- en zegeningsritueel, dagelijkse meditatie, chakra/healing, massagebehandeling, 2 excursies naar bijzondere plekken op Bali, wandeling door de rijstvelden met gids, onbeperkt water en thee – yoga optioneel.
  • Vroegboekers krijgen tijdens het verblijf een verassing.
  • Vrijwel alle kosten zijn inclusief, behalve het ticket en het vervoer van en naar de locatie. Dit kunnen we wel voor u regelen.

Inschrijven voor Bali Retraite

U kunt zich vrijblijvend aanmelden of informatie opvragen door een mail naar me te sturen of contact op te nemen per telefoon. Het is ook mogelijk om je als groep aan te melden en afspraken te maken voor een exclusief programma.

Carrie Axt retraite highlighted